-50%

AVARUUS – Leikkikeittiösalkku ja astiat

15,00 

Ajaton avaruusteemainen leikkikeittiösalkku sisältää kaiken mitä huippukokin keittiössä tarvitaan:

  • kahvi-/teepannu
  • 2 kpl kuppeja
  • 2 kpl lautasia
  • paistinpannu
  • uunivuoka
  • vispilä
  • lasta

Upea salkku toimii keittotasona, joten kokkailut voivat alkaa heti etkä välttämättä tarvitse erillistä leikkikeittiötä!

Laatikon etuosassa on holografisia yksityiskohtia ja kirkkaita värejä kaikkialla, mikä tekee siitä täydellisen lahjan lapsille!

Laatikon mitat: 29 x 19 x 9cm

Valmistaja: Floss & Rock, Iso-Britannia (lue lisää valmistajasta alta yritysesittelystä!)

Varastossa

Kuvaus

Floss & Rockin takana häärii aviopari Tim & Gill, jotka perustivat yrityksen vuonna 2016.

Yrityksen juuret ovat brittiläisessä Blackpoolin merenrantakaupungissa, joka on kuuluisa Blackpool Towerista, kilometrien pituisista rannoista, huvipuistosta ja ennen kaikkea hattarasta (engl. candy floss) ja erityisistä kepin muotoisista makeisista (engl. sticks of rock). Yrityksen nimi tekeekin kunniaa Timin ja Gillin asuinpaikkakunnalle!

Kun pariskunta ei ulkoiluta koiria rannalla, ovat he studiossa luomassa ja kehittämässä upeita uusia lahja- ja lelutuotteita tytöille ja pojille! He suhtautuvat intohimoisesti suunnitteluun ja matkustelevat aina kun mahdollista etsien inspiraatiota uusiin tuotteisiin.

Floss & Rockin tuotteet ovat usein saaneet inspiraationsa alan viimeisimmistä trendeistä ja väreistä. Tuotteen elinkaari alkaa ideasta, joka siirtyy ensin hahmotelmaksi paperille ja sitten lahjakkaiden graafikoiden työpöydälle. Jokainen tuote on tarkkaan harkittu kokonaisuus!

Floss & Rockin tuotteet valmistetaan pitkäaikaisten kumppanien toimesta eettisten työstandardien mukaisesti. Kaikki tuotteet ovat CE-testattuja kansainvälisten turvallisuusmääräysten mukaisesti. Floss & Rockin tuotteet on suunniteltu korkealaatuisiksi ja pitkäikäisiksi.

Toivomme, että nautit Floss & Rockin tuotteista ja löydät inspiraatiota täydellisiin lahja- ja leluhankintoihin!

Lisätiedot

Paino 0,5 kg

Saatat myös pitää...