Kuningas Leijona – Ainutlaatuinen puinen palapeli

39,90 

Ainutlaatuinen kokonaan puusta valmistettu KUNINGAS LEIJONA palapeli on jokaisen laadukasta käsityötä arvostavan valinta!

Tämä 100% puusta valmistettu palapeli on todellinen käsityötaidon mestarinäyte! Yksikään palapelin paloista ei ole samanmuotoinen!

Palapeli on valmistettu 4 mm paksusta vanerista, joka on leikattu käsityönä erittäin tarkasti laserilla. Tämä varmistaa, että kaikki osat sopivat täydellisesti yhteen. Jokainen pala on ainutlaatuinen! Luonnonpuun aromi luo erityisen tunnelman palapelin kokoamiseen!

Vietä mielenkiintoisia ja hauskoja hetkiä palapelin kokoamisen parissa – vaikka koko perheen kesken!

Kun kokoat tätä ainutlaatuista palapeliä, tapaat myös muita Kuninkaan valtakunnan asukkaita. Jokainen palapelin pala paljastaa sen edetessäsi. Löydät symbolisia hahmoja, kuten norsun tai virtahevon, mutta myös monia muita eläimiä näiltä alueilta, joilla aurinko on alati läsnä.

Palapeli ei menetä värejään ja se säilyttää alkuperäisen ulkonäkönsä.

Palapeli on pakattu upeaan puiseen rasiaan, mikä tekee siitä ainutlaatuisen lahjaidean – ihana joululahja- tai syntymäpäivälahjaidea!

  • Palojen lukumäärä: 120kpl
  • Kuvan koko: 28cm x 24cm
  • Rasian mitat: 20,5 x 18,8 x 5,4cm
  • Nettopaino: 452g

Valmistaja: Creatif Wood, Ranska/Ukraina

Varastossa

Kuvaus

CreatifWood on ranskalais-ukrainalainen perheyritys, joka valmistaa itse käsin tehtyjä puisia tuotteita. Yritys suunnittelee ainutlaatuisia tuotteita, jotka yllättävät ja hämmästyttävät!

  • Luonnolliset ja ekologiset materiaalit: valmistettu kokonaan puusta. Tuotteissa upea puun tuoksu!
  • Täydellinen lahja jokaiseen tilaisuuteen – syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, isälle, äidille, koululaiselle…!
  • Ainutlaatuinen muotoilu!

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Saatat myös pitää...