Ale!

Muistivihko + kultafolio siirtokirjaimet/-merkit, vihreä

5,00 

Päiväkirjan kirjoittaminen tai ideoiden ja muisiinpanojen ylös tallettaminen vaatii inspiroivan vihon!

Tämän muistivihon mukana tulee yli 500 kultafoliosta valmistettua siirtokirjainta ja -merkkiä, joiden avulla voit tehdä vihosta juuri niin persoonallisen kuin haluat!

Koristele kanteen kirjaimilla vaikkapa ”Mummin suosikkireseptit”, lapsesi tai lemmikkisi nimi tai vuosiluku – mitä ikinä keksitkin tehdäksesi vihosta juuri Sinun näköisesi!

Epätieteellinen tutkimuksemme osoittaa, että kauniiden paperitavaroiden käyttö parantaa tuottavuutta ja luovuutta 98,2%. Koe siis tämän vihon hohto ja hanki tästä itsellesi inspiroiva lehtiö!

Muistivihkomme on kääritty ihastuttaviin väreihin ja koristeltu kontrastisella tikkauksella ja nauhalla. Paperitaivas ei ole vielä koskaan ollut näin lähellä kauniiden paperitarvikkeiden ystäviä!

Kun olet koristellut vihkosi, käytä loput merkit muihin projekteihisi; koristele peilisi, onnittelukorttisi, lahjasi tai mikä tahansa muu esine tai asia, mikä tarvitsee pienen kultafolion ylellisyyttä!

Asettele merkit varovaisesti haluamaasi kohtaan, hankaa mukana tulevalla puutikulla ja hämmästy kiiltävistä luomuksistasi!

Muistivihon koko: 25x18cm
40 sivua

Valmistaja: Make History, Alankomaat

Varastossa

Lisätiedot

Paino 0.2 kg

Saatat myös pitää...