-44%

Rottinkinen sateenkaarinaulakko

20,00 

Sateenkaarinaulakko on käsintehty trendikkäästä rottingista.

Rottingin luonnollinen ilme kruunaa tilan! Se luo rauhallisen ja yksinkertaisen, mutta samalla mielenkiintoisen tunnelman huoneeseen.

Lue lisää tuotteen valmistajasta alta!

Koko: 37cm x 30cm

Huomaathan, että jokainen naulakko on ainutlaatuinen luonnonmateriaalista käsintehty tuote, joten tuotteen ulkonäkö voi vaihdella hieman.

Henkari myydään erikseen.

Valmistaja: Cindyxhanna, Indonesia/Alankomaat

Varastossa

Kuvaus

Cindyxhanna – Kahden indonesialaisen naisen yritys

Yrityksen taustalla häärii kaksi indonesalaisesta naista, jotka haluavat tuoda muun maailman tietoisuuteen indonesialaisen käsityötaidon ja maan luonnollisen kauniit raaka-aineet.

Kaikki yrityksen tuotteet ovat käsintehtyjä Indonesiassa korkeasti koulutettujen käsityöläisten toimesta.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään luonnollista rottinkia ja ruokoa, jotka ovat poikkeuksellisen kestäviä puulaatuja eivätkä saastuta ympäristöä.

Yrityksen tarina alkoi valmistamalla rottinkikoristeita lastenhuoneeseen, mutta nykyään heidän valikoimansa on laajentunut kattamaan myös muita kauniita tuotteita, kuten lasten ja naisten vaatteita.

Cindyxhannan tuotteen ostaessasi voit olla varma tuotteen parhaasta mahdollisesta laadusta, luonnonmukaisuudesta ja eettisyydestä!

Tulevaisuudessa yrityksen tavoitteena on laajentaa tuotevalikoimaansa säilyttäen samalla eettisyyden ja kestävän kehityksen ydinarvonsa.

Rakkaudella Sinulle,
Cindy X Hanna

Lisätiedot

Paino 0,1 kg