-64%

Super Mama -kortti

1,00 

Tässä tulee Superäiti, mäntymetsän todellinen sankari.

Postikortimme saavat hymyn kenen tahansa kasvoille. Super Mama -kortti on täydellinen äitienpäiväksi tai rakkaan nimi- tai syntymäpäiväksi!

Valmistettu FSC-sertifioidusta kierrätyspaperista, koska olemme vakuuttuneita siitä, että puhtaampi ympäristö on mukavampi ympäristö – meille ja metsäkavereillemme.

  • Kortin mukana tulee kirjekuori.
  • Mitat: L 10,5 x K 14,8 cm (A6)
  • Pakkaus: Kirkas biohajoava pussi

Valmistaja: Little Otja, Slovenia

Varastossa

Kuvaus

Little Otja
Little Otja on Slovenialainen lifestyle-brändi moderneille perheille ja kaikille, jotka haluavat ripauksen leikkisyyttä elämäänsä! Brändin filosofiaan perustuu laadukkaaseen designiin ja huolella suunniteltuihin tuotteisiin. Little Otja kannustaa mielikuvituksen käyttöön ja haluaa välittää lapsille kauneuden tunnetta. Brändin tuotteissa seikkaleekin hahmoja, jotka omaavat lapsenomaista leikkisyyttä.

Yritys toimii vastuullisesti käyttämällä luonnonmukaisia materiaaleja ja suosii vastuullista tuotantoa. Yrityksen paperituotteiden materiaali on FSC-sertifioitua ja pakkaukset kierrätettäviä / maatuvia.

MÄNTYMETSÄN ELÄIMET
Little Otjan eläimet elävät Mäntymetsässä, ympäristössä, joka on vähän kuin omammekin mutta siellä aika kuluu hitusen hitaammin ja ilma on puhtaampaa..

Ollaan ystäviä!

Lisätiedot

Paino 0,01 kg (kilogramma)