-50%

Valtameri – Väriä vaihtava taikasateenvarjo

10,00 

Lapset ympäri maailmaa rakastavat näitä Floss and Rock´n sateenvarjoja!

Eikä ihme – sade tuo taianomaisesti esiin kuvioiden piilotetut värit!

Värit katoavat taianomaisesti varjon kuivuttua ja tulevat esiin uudelleen seuraavana sadepäivänä!

Lapset eivät malta odottaa sadetta nähdäkseen värien heräävän henkiin!

Ihastu ja innostu sateesta aivan uudella tavalla kerta toisensa jälkeen!

Valmistaja: Floss and Rock, Iso-Britannia

Varastossa

Kuvaus

Floss & Rockin takana häärii aviopari Tim & Gill, jotka perustivat yrityksen vuonna 2016.

Yrityksen juuret ovat brittiläisessä Blackpoolin merenrantakaupungissa, joka on kuuluisa Blackpool Towerista, kilometrien pituisista rannoista, huvipuistosta ja ennen kaikkea hattarasta (engl. candy floss) ja erityisistä kepin muotoisista makeisista (engl. sticks of rock). Yrityksen nimi tekeekin kunniaa Timin ja Gillin asuinpaikkakunnalle!

Kun pariskunta ei ulkoiluta koiria rannalla, ovat he studiossa luomassa ja kehittämässä upeita uusia lahja- ja lelutuotteita tytöille ja pojille! He suhtautuvat intohimoisesti suunnitteluun ja matkustelevat aina kun mahdollista etsien inspiraatiota uusiin tuotteisiin.

Floss & Rockin tuotteet ovat usein saaneet inspiraationsa alan viimeisimmistä trendeistä ja väreistä. Tuotteen elinkaari alkaa ideasta, joka siirtyy ensin hahmotelmaksi paperille ja sitten lahjakkaiden graafikoiden työpöydälle. Jokainen tuote on tarkkaan harkittu kokonaisuus!

Floss & Rockin tuotteet valmistetaan pitkäaikaisten kumppanien toimesta eettisten työstandardien mukaisesti. Kaikki tuotteet ovat CE-testattuja kansainvälisten turvallisuusmääräysten mukaisesti. Floss & Rockin tuotteet on suunniteltu korkealaatuisiksi ja pitkäikäisiksi.

Toivomme, että nautit Floss & Rockin tuotteista ja löydät inspiraatiota täydellisiin lahja- ja leluhankintoihin!

Lisätiedot

Paino 0,2 kg

Saatat myös pitää...