-50%

YHTEINEN MAAILMA – Puiset magneettiset ja puettavat lapset

15,00 

Tapaa kolme lasta eri puolilta maapalloa ja pue heidät haluamallasi tavalla!

Tämä setti sisältää yli 50 erilaista vaate-, asuste- ja eläinmagneettia, joiden avulla loihdit loputtoman määrän erilaisia asukokonaisuuksia!

Varmista, että uudet ystäväsi ovat lämpimästi puettuna arktiselle tundralle, ja että he pukeutuvat shortseihinsa ja t-paidoihinsa paahtavalle savannille.

Laita lapset seisomaan jalustoihinsa ja pukeminen on helppoa. Pakkauksen mukana saat lisäksi kaksipuolisen taustan, jonka avulla luot hienot puitteet monipuolisille leikeille samalla tutkien maapallon ekosysteemejä!

Tuntikausia seikkailua ja mielikuvituksellista leikkimistä odottaa tämän monipuolisen setin kanssa!

Setti sisältää 3 puista hahmoa ja 3 jalustaa, yhden kaksipuolisen leikkitaustan, yli 50 magneettiosaa ja kätevän laatikon, jossa osat säilyvät siististi seuraavaa leikkikertaa varten.

Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

Valmistaja: Floss & Rock, Iso-Britannia  (lue lisää valmistajasta alta yritysesittelystä!)

Varastossa

Kuvaus

Floss & Rockin takana häärii aviopari Tim & Gill, jotka perustivat yrityksen vuonna 2016.

Yrityksen juuret ovat brittiläisessä Blackpoolin merenrantakaupungissa, joka on kuuluisa Blackpool Towerista, kilometrien pituisista rannoista, huvipuistosta ja ennen kaikkea hattarasta (engl. candy floss) ja erityisistä kepin muotoisista makeisista (engl. sticks of rock). Yrityksen nimi tekeekin kunniaa Timin ja Gillin asuinpaikkakunnalle!

Kun pariskunta ei ulkoiluta koiria rannalla, ovat he studiossa luomassa ja kehittämässä upeita uusia lahja- ja lelutuotteita tytöille ja pojille! He suhtautuvat intohimoisesti suunnitteluun ja matkustelevat aina kun mahdollista etsien inspiraatiota uusiin tuotteisiin.

Floss & Rockin tuotteet ovat usein saaneet inspiraationsa alan viimeisimmistä trendeistä ja väreistä. Tuotteen elinkaari alkaa ideasta, joka siirtyy ensin hahmotelmaksi paperille ja sitten lahjakkaiden graafikoiden työpöydälle. Jokainen tuote on tarkkaan harkittu kokonaisuus!

Floss & Rockin tuotteet valmistetaan pitkäaikaisten kumppanien toimesta eettisten työstandardien mukaisesti. Kaikki tuotteet ovat CE-testattuja kansainvälisten turvallisuusmääräysten mukaisesti. Floss & Rockin tuotteet on suunniteltu korkealaatuisiksi ja pitkäikäisiksi.

Toivomme, että nautit Floss & Rockin tuotteista ja löydät inspiraatiota täydellisiin lahja- ja leluhankintoihin!

Lisätiedot

Paino 0,2 kg