-34%

ZOEY – Magneettinen puinen puettava nukke

15,00 

Tapaa Zoey – hänellä on monia hauskoja harrastuksia, joita hän rakastaa!

Hän rakastaa laulamista ja urheilua eri muodoissa: aerobicia, koripalloa, luistelua…Auta Zoeyta päättämään, mitä hän harrastaa tänään ja pue hänelle sopivat vaatteet ja asusteet päälle!

Valitse 7 erilaisesta ja hauskasta asusta tai yhdistele mielesi mukaan eri asuja ja asusteita toisiinsa luodaksesi oman tyylin! Puisen Zoey-nuken mukana saat peräti 40 erilaista vaate- ja asustemagneettia!

Laita nukke seisomaan jalustaansa ja pukeminen on helppoa. Pakkauksen mukana saat lisäksi kaksipuolisen taustan, jonka avulla luot hienot puitteet monipuolisille leikeille!

Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

Valmistaja: Floss & Rock, Iso-Britannia (lue lisää valmistajasta alta yritysesittelystä!)

Varastossa

Kuvaus

Floss & Rockin takana häärii aviopari Tim & Gill, jotka perustivat yrityksen vuonna 2016.

Yrityksen juuret ovat brittiläisessä Blackpoolin merenrantakaupungissa, joka on kuuluisa Blackpool Towerista, kilometrien pituisista rannoista, huvipuistosta ja ennen kaikkea hattarasta (engl. candy floss) ja erityisistä kepin muotoisista makeisista (engl. sticks of rock). Yrityksen nimi tekeekin kunniaa Timin ja Gillin asuinpaikkakunnalle!

Kun pariskunta ei ulkoiluta koiria rannalla, ovat he studiossa luomassa ja kehittämässä upeita uusia lahja- ja lelutuotteita tytöille ja pojille! He suhtautuvat intohimoisesti suunnitteluun ja matkustelevat aina kun mahdollista etsien inspiraatiota uusiin tuotteisiin.

Floss & Rockin tuotteet ovat usein saaneet inspiraationsa alan viimeisimmistä trendeistä ja väreistä. Tuotteen elinkaari alkaa ideasta, joka siirtyy ensin hahmotelmaksi paperille ja sitten lahjakkaiden graafikoiden työpöydälle. Jokainen tuote on tarkkaan harkittu kokonaisuus!

Floss & Rockin tuotteet valmistetaan pitkäaikaisten kumppanien toimesta eettisten työstandardien mukaisesti. Kaikki tuotteet ovat CE-testattuja kansainvälisten turvallisuusmääräysten mukaisesti. Floss & Rockin tuotteet on suunniteltu korkealaatuisiksi ja pitkäikäisiksi.

Toivomme, että nautit Floss & Rockin tuotteista ja löydät inspiraatiota täydellisiin lahja- ja leluhankintoihin!

Lisätiedot

Paino 0,2 kg