Toimitus -ja maksuehdot

 

Toimitusaika

Toimitukset lähetetään suoraan varastoltamme Pirkkalasta 1-2 vrk sisällä tilauksesta. Ennen klo 14 jätetyt tilaukset pyritään lähettämään vielä saman päivän aikana.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitustapana käytämme Postin paketti- ja noutopistepalveluita. Toimituskuluilla on kiinteä hinta 8,90€. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Postipaketit toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Lähetyksille saat seurantakoodin.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ota yhteyttä aina ennen palautusta info@ilokids.fi ja ohjeistamme palautuksessa. Palautuksesta koituvat kulut tulevat asiakkaan maksettavaksi.

Teethän palautusilmoituksen 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Maksaminen

Verkkokaupassamme on käytössä Klarnan tarjoamat maksutavat. Maksutapoja ovat Maksa heti (kortti- tai verkkopankkimaksu), Maksa 30 päivän sisällä, Pilko maksut, Korttimaksu (pankki / luotto) ja Mobilepay. Maksutavat tarjoaa Klarna. Lisää tietoa löydät täältä.

Muistathan odottaa rauhassa maksun jälkeen, että sivu palaa takaisin verkkokauppaamme. Älä siis sulje selainta liian nopeasti! Tämä koskee erityisesti MobilePay ja tilisiirtona tapahtuvaa maksamista.

Onnistuneen tilauksen jälkeen meiltä lähtee automaattisesti tilausvahvistus s-postiin. Mikäli et saa tilausvahvistusta, otathan pikaisesti yhteyttä info@ilokids.fi, jotta saamme tilauksen matkaan. Haluamme toimittaa tilatut tuotteet nopeasti; 99% tilauksista toimitetaan jo samana päivänä!

Hinnat, arvonlisävero

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Myyjä

Verkkokaupan tuotteita myy Sisters Story Oy (y-tunnus 3012952–6).

 

 

 

Scroll to Top